Wandelingen Agenda Wandeltrainingen Wandelingen Contacteer Wandelen met Annet Nuttige links voor wandelliefhebbers Wandelbrochure over Wandelen met Annet Foto's van de wandelingen met Wandelen met Annet Homepagina van Wandelen met Annet

Wandelingen

Wandelen met Annet biedt u de mogelijkheid om samen met mij als gids te gaan wandelen door het Zuid-Limburgse heuvellandschap en de omliggende streken zoals de Voerstreek, het Land van Herve, Ost-Kantons, Eifel en de Kempen.


Gedurende deze dagvullende wandelingen van 17 tot 23 km krijgt u van mij, behalve een schitterende wandeling, ook informatie over de Limburgse geschiedenis, gewoonten en eigenheden.


Het enige wat u doet op deze wandeling is genieten van de natuur. Via kleine paadjes, stegelkes, grubben en holle wegen breng ik u op de mooiste plekjes. Deze wandelingen starten iedere keer vanuit een andere plaats met een mooie wandelroute.


Voor deze dagwandelingen moet u beschikken over een redelijke wandelconditie. We lopen gemiddeld 4 tot 5 uur, de pauzes niet meegerekend. Het wandeltempo is gemiddeld.


Behalve stevige wandelschoenen, liefst enkelhoog, hebt u een dagrugzak nodig met voldoende eten en drinken voor de hele dag. Niet iedere wandeling heeft immers een horecastop.

Een zitmatje of plastic zak kan handig zijn als we ergens pauzeren.

Voor de rest zijn fototoestel, verrekijker en eventueel wandelstok(ken) een aanrader.


Honden zijn helaas niet uitgenodigd en het plukken van bloemen en/of andere vruchten van de natuur wordt niet op prijs gesteld.

Afval hoort alleen in de daarvoor bestemde afvalbakken, een goede wandelaar laat immers alleen zijn voetsporen achter in Moeder Natuur.


De prijs voor deze schitterende wandelingen is €8 per persoon, inclusief kopje koffie.


Ook zijn er speciale wandelingen mogelijk in overleg of op afspraak.
Informeer naar de mogelijkheden.